De senaste artiklarna
19 oktober 2022
William is a young ambitious salesman who lives in Stockholm. His daily work consists of building new Client relationships,  managing and looking after existing customers.
1 juni 2022
Morgane Dignan började arbeta på Air Liquide i det så kallade VIE-programmet (Volunteer for International Experience) och fick sedan fast anställning som chef för digitalisering och innovation.
18 maj 2022
Till en början skulle hon bara göra praktik hos Air Liquide. Men båda parter trivdes så bra med varandra att hon snart erbjöds anställning som processtekniker.
8 mars 2022
Cristina kommer ursprungligen från Spanien där hon började på Air Liquide efter sin civilingenjörsutbildning, med specialisering inom miljö och hållbarhet.
2 augusti 2021
Olga Zouboff trivs bra med sitt jobb på Air Liquide: “Jag drivs hela tiden att bli bättre och får samtidigt bra stöd. Det händer alltid något nytt, så arbetet är hela tiden spännande”, säger Olga.
22 juni 2021
Elodie Déjean är en dedikerad och passionerad ingenjör som i sitt dagliga arbete är med och påverkar marknadens utveckling inom livsmedels- och läkemedelsindustrin. Hon kommer ursprungligen från Frankrike men flyttade till Lund för att slutföra sina studier på Lunds Tekniska Högskola. Meningen var att stanna i fem månader, nu tio år senare bor hon fortfarande kvar i Sverige.
8 mars 2021
Alla har möjlighet att göra sin egen resa här hos oss. Givetvis är varje dag på jobbet ett lagspel, men som arbetsgivare ser vi individens potential och vilja att utvecklas och avancera inom bolaget som något mycket positivt. Det är spännande att vara med när någon växer i sin roll, oavsett om medarbetaren är helt ny hos oss eller har varit med i många år. Vi har exempel på medarbetare i bolaget som har börjat som gasfyllare och som så småningom har blivit marknadsdirektör. Alla kan förstås inte göra just den resan, men det är viktigt att var och en känner att det finns utrymme och möjlighet att utvecklas dit man vill.
5 mars 2020
Förra året satte Air Liquide i nordvästra Europa samman ett tvärfunktionellt och gränsöverskridande team som fick i uppdrag att göra en handlingsplan för inkludering och mångfald. Fokus för teamet var jämställdhet och inkludering av olika generationer. Teamets idéer har nu omvandlats till en handlingsplan som kompletterar och stödjer det arbete bolagets HR-avdelningar redan gör.
29 november 2019
Francesco Collini, Efficiency Project Lead på Air Liquide UK, berättar om VIE-programmet, om att arbeta internationellt, att förvandla dammiga årsrapporter till försäljning och marknadsföring samt vikten av delade värderingar.
17 oktober 2019
ALLEX-programmet (Air Liquide Leading EXcellence) ger nyutexaminerade kandidater chansen att, tillsammans med andra drivna och ambitiösa ‘young professionals’, bli en del av ett Europeiskt nätverk. Deltagarna får möjlighet att arbeta i olika länder och skaffa sig arbetslivserfarenhet från olika delar av Air Liquides industrigasverksamhet. Detta gagnar inte bara företaget, utan hjälper också de nyutexaminerade att utvecklas inom verksamheten.
26 september 2019
DHL-stafetten är ett motionslopp för företag och äger rum i Aalborg, Aarhus, Sönderjylland, Odense och Köpenhamn. Kollegor från Air Liquide ställde upp i deltävlingen i Köpenhamn den 30 augusti i år, där det bjöds på både fint väder och personliga rekord. Traditionsenligt avslutades kvällen med grillning och trevligt umgänge i “Air Liquide-tältet”.
2 maj 2019
Han hade tänkt bli professionell fotbollsspelare men vid 18 års ålder bytte Simon Wiciak bana. Simon, som kommer från en liten by nära Cognac i Frankrike, tog istället ingenjörsexamen och upptäckte Air Liquides VIE-program.
25 februari 2019
VIE (Volontariat International en Entreprises) är ett internationellt praktikprogram för europeiska medborgare som nyligen tagit sin masterexamen. Läs mer om programmet här.
22 januari 2019
Air Liquides Summer School är ett unikt program för internationella studenter inom ekonomi eller vetenskap som vill veta mer om företaget och dess verksamhet.
20 november 2018
VIE (Volontariat International en Entreprises) är avsett för europeiska medborgare som nyligen tagit sin masterexamen. Genom vårt internationella praktikprogram kan du göra din praktik i något av de 80 länder där Air Liquide är verksamt!
21 oktober 2018
Renée Schellekens, säljare inom Food & Pharma på Air Liquide i Nederländerna, började jobba där för ett år sedan som en del av ALLEX-programmet.
18 oktober 2018
Kan du tänka dig en karriär på Air Liquide men vet inte vilket arbetsområde som är bäst för just din utveckling? Då är Air Liquides ALLEX-program något för dig! ALLEX gör det möjligt för dig att upptäcka din potential för en framtida karriär.