De senaste artiklarna
16 maj 2019
Det är väl känt att förekomsten av oxygen i vätskor, som drycker, såser, olivolja eller läkemedel, leder till oxidering. Och eftersom oxideringen påverkar hållbarheten negativt är det lämpligt att minimera mängden oxygen så långt det går. "Oxygenhantering" är en serie åtgärder som ser till att oxygenresterna i slutprodukterna hålls nere på ett minimum.
11 april 2019
Myndigheter och konsumenter ställer – med rätta – allt högre krav på god hygien inom livsmedelsbranschen. Med den senaste generationen av ”Cryo Cabinet” från Air Liquide – en serie högteknologiska kryogena skåp – lanseras flera innovativa tekniker för att uppfylla dessa krav på ett optimalt sätt.
7 mars 2019
Finn Spring Ltd. är Finlands största tillverkare av källvatten. Detta familjeföretag startade 1991 och har idag 80 medarbetare. Finn Spring Ltd. ligger i Mellersta Österbotten i Finland och producerar över 80 miljoner liter källvatten per år.
11 februari 2019
Fattig eller rik, privatperson eller företagare – oavsett vilket är det viktigt att tänka, vilja och agera hållbart. När du förlänger hållbarheten på dina livsmedelsprodukter, utan att för den skull göra avkall på kvalitet och färskhet, medverkar du till att minska svinnet av livsmedel.
21 oktober 2018
Det går inte att överskatta vikten av en professionell inställning till frågor som rör hygien inom livsmedelsindustrin. Även relativt små brister kan få långtgående och allvarliga konsekvenser.
×
Bransch