Nyutexaminerad och europeisk medborgare?

Air Liquides VIE-program ger dig en unik möjlighet att få internationell erfarenhet genom en praktik på 12 till 24 månader.
Människorna bakom
|
20 november 2018

VIE (Volontariat International en Entreprises) är avsett för europeiska medborgare som nyligen tagit sin masterexamen. Genom vårt internationella praktikprogram kan du göra din praktik i något av de 80 länder där Air Liquide är verksamt!

En internationell boost för din karriär

Har du en civilingenjörsexamen eller är du mer inriktad på affärer? Det finns ett brett utbud av uppdrag som väntar på dig; inom försäljning, marknadsföring, supply chain, logistik, teknik eller inom något av våra många innovations- och optimeringsprojekt.

Få ut det bästa av dig själv

Med vårt VIE-program kan du forma din egen karriär och maximera din potential. Din arbetslivserfarenhet kommer att växa för varje dag eftersom du arbetar tillsammans med kollegor som är experter inom sina respektive områden. Inom Air Liquide arbetar vi i en miljö där vi delar vår kunskap och uppmuntrar kreativitet, så du har rika möjligheter att få bred erfarenhet.

Innovativ och företagsam

Innovation är en av grundpelarna i vår koncernstrategi. Vi stärker vår konkurrenskraft genom att ständigt vara innovativa och genom att ta oss in på nya marknader, något som gör det möjligt för oss att växa och även bidra till en bättre miljö. Och det är just därför vi behöver dig! Vi räknar med att du är kreativ, har ett öppet sinne och är företagsam; det är nämligen grunderna i vårt innovativa förhållningssätt.

Villkor:

  • Du har en masterexamen och är under 28 år gammal.
  • Du kommer från ett medlemsland i Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet (EES).
  • Du talar engelska. Ett andra eller ett tredje språk är ett plus.
  • Du garanteras projekt utanför ditt hemland så att du kan ge din karriär en internationell boost.

Redo att bli VIE på Air Liquide?

Frågor? Kontakta oss, gärna på engelska, så hjälper vi dig!

Läs mer om Air Liquide

Air Liquide är en fantastisk arbetsplats där du kan utveckla din potential. Läs mer om dina möjligheter till en karriär hos oss på vår hemsida.

Dela