Beställ din gas när och var du vill med myGAS mobilapp

Allt du behöver, enkelt tillgängligt i din hand: Scanna din gasflaska, beställ en ny likadan, gör en helt ny beställning eller hitta din närmaste återförsäljare.
Gasanvändare - proffs & hobby
|
11 februari 2021

De kunder som använder myGAS idag vet att det nätbaserade verktyget lämpar sig väl för allt det administrativa kring köp, produktinformation och tidigare beställningar av gas hos oss. De flesta använder myGAS från datorn på kontoret, men det finns flera tillfällen när du behöver större rörlighet. Då är myGAS mobilapp ett ypperligt komplement som förenklar och ökar tillförlitligheten kring dina beställningar av gaser.

Som montör är du sällan på kontoret och gasen har du alltid med dig. Då vill du så klart inte att gasen tar slut och du vill givetvis att det blir rätt gas när du ska beställa en ny flaska. Med myGAS mobilapp scannar du enkelt flaskan och får fram exakt information kring gasen. Du beställer enkelt i appen, direkt där du står, så att du får den gas och flaskstorlek du behöver. Du kan också hitta närmaste inköpsställe om du själv vill hämta hos en återförsäljare.

För dig som arbetar på ett byggprojekt är det smidigt att kunna åka ut på bygget och få en översikt över sortimentet så att det alltid finns rätt antal flaskor och rätt sorts gas på plats för jobbet. Du kan snabbt se i appen vad du beställt tidigare och göra en ny beställning som levereras direkt till byggplatsen.

myGAS och myGAS mobilapp är tillsammans en perfekt kombination när du vill beställa och få en översikt över dina gaser. Du är så klart också välkommen att kontakta oss på Air Liquide via mail eller telefon när du behöver tala med en expert eller har frågor. Du hittar enkelt alla kontaktuppgifter till oss eller våra återförsäljare, i både myGAS och myGAS mobilapp.

Läs mer om appen/ladda ner

Dela