Fyll dina ballonger med helium från din egen gasflaska

Gör det enkelt för dig!
Gasanvändare - proffs & hobby
|
21 oktober 2018

Förut var de användare som bara hade behov av en mindre mängd helium, t ex för att fylla sina ballonger, tvungna att hantera stora och tunga gasflaskor, samtidigt som de behövde teckna hyresavtal för att få sin gasflaska. Visserligen kunde användarna också köpa heliumflaskor för engångsbruk, men dessa har nackdelen att de måste lämnas till återvinning efter användning.

ALbeeTM Fly Helium är en gasflaska som går att köpa. Den riktar sig särskilt till de användare som har behov av en mindre mängd ballonggas, d v s alla företag som sysslar med event av olika slag, liksom privata kunder som ska fylla ballonger till sina fester, som t ex bröllop, barnkalas, studentfester mm.

Praktisk och bekväm storlek

Vi har utformat flaskorna så att de ska vara enkla att transportera och bära med sig. Därför har vi sett till att flaskan är lätt; den minsta ALbee-flaskan väger mindre än sex kilo. Vi har också valt en kompakt och praktisk design där regulatorn är inbyggd i “toppen” som också har ett greppvänligt handtag. Flaskorna finns i tre storlekar. Med 2,5-litersflaskan kan du t ex fylla omkring 30 latexballonger (med 30 cm diameter) eller 10 folieballonger (med 42 cm diameter). Vår version på 5 liter räcker till ca 55 latexballonger, och med 11-litersflaskan kan du fylla omkring 125 latexballonger.

Användarvänliga och hållbara

Framför allt är ALbee-flaskorna mycket säkra och enkla att använda. Med den inbyggda innehållsmätaren kan du alltid se hur mycket gas som finns kvar i flaskan. Gasflaskans inbyggda regulator och en smart snabbkoppling gör att det går snabbt och enkelt att fylla ballonger.

En annan viktig fördel är att man inte behöver betala någon hyra för ALbee-flaskorna. Användarna köper helt enkelt sin ALbee-flaska och kan därmed få den påfylld på nytt hos någon av våra återförsäljare – så många gånger de vill. Detta är en hållbar och miljövänlig lösning, till skillnad från de heliumflaskor för engångsbruk som också finns på marknaden, men som användaren måste lämna till återvinning.

Köp din gas här!

Ditt närmaste försäljningsställe

 

 

Dela