De senaste artiklarna
14 juni 2022
Air Liquide har tagit flera ambitiösa och långtgående initiativ som en del av koncernens färdplan för energiomställning.
28 januari 2022
En viktig anledning till att livsmedel har begränsad hållbarhet är syret i luften. Syret främjar utveckling av en mängd olika bakterier och mikrober, vilka i sin tur angriper livsmedlet.
9 oktober 2020
Att välja och utforma lämpliga förpackningar för en livsmedelsprodukt är ingen lätt uppgift, särskilt då förpackningens kvalitet och utseende har avsevärd betydelse för produktens framgång. En av de viktigaste parametrarna när det gäller kvalitet är naturligtvis hållbarheten. Längre hållbarhet är givetvis inte bara fördelaktig för tillverkaren, utan även för konsumenten.
29 juli 2020
Ole’s, som ligger i Edsevö i Finland, är ett familjeföretag som producerar hamburgare och kebabprodukter av hög kvalitet. Ole’s produkter säljs till grossister, restauranger och hamburgerrestauranger över hela Finland. Ole’s anser att hållbarhet är mycket viktigt och man har till och med lanserat den första klimatneutrala biffen någonsin.
11 februari 2019
Fattig eller rik, privatperson eller företagare – oavsett vilket är det viktigt att tänka, vilja och agera hållbart. När du förlänger hållbarheten på dina livsmedelsprodukter, utan att för den skull göra avkall på kvalitet och färskhet, medverkar du till att minska svinnet av livsmedel.