De senaste artiklarna
9 oktober 2020
Att välja och utforma lämpliga förpackningar för en livsmedelsprodukt är ingen lätt uppgift, särskilt då förpackningens kvalitet och utseende har avsevärd betydelse för produktens framgång. En av de viktigaste parametrarna när det gäller kvalitet är naturligtvis hållbarheten. Längre hållbarhet är givetvis inte bara fördelaktig för tillverkaren, utan även för konsumenten.
3 oktober 2019
Den senaste utvecklingen gör det möjligt att uppnå perfekt temperaturreglering under produktion och transport av livsmedelsprodukter som kött, fisk, fjäderfä, grönsaker, ost och pasta. Detta ger några betydande fördelar.
18 juni 2019
Det kan få allvarliga ekonomiska följder om ett företag bryter mot de regler som gäller för kylkedjor, inte minst eftersom det kan leda till allvarliga hälsoproblem för kunden.
11 februari 2019
Fattig eller rik, privatperson eller företagare – oavsett vilket är det viktigt att tänka, vilja och agera hållbart. När du förlänger hållbarheten på dina livsmedelsprodukter, utan att för den skull göra avkall på kvalitet och färskhet, medverkar du till att minska svinnet av livsmedel.
×
Bransch